Kort om

Tibberupparken

Tibberupparken hører under boligselskabet Nordkysten. Tibberupparken består af ni treetagers bebyggelser, der blev taget i brug i 1968. Tibberupparken er i øjeblikket i gang med en større renovering af bygninger og udearealer. Renoveringen kommer blandt andet til at betyde, at der bliver færre, men større boliger og at der bliver opgange særligt egnet for ældre og handicappede. Samtidig bliver blokkene bedre isolerede og smukkere at se på.

Desuden tilbyder afdelingen fællesvaskerier, et nyere og forholdsvist stort beboerhus, fælles motionsrum og en fælles have. Tibberupparken ligger tæt på supermarkedet Quick-Fakta og Espergærde Hallen. Derudover er afdelingen nabo til Tibberupskolen, hvor der er også er tilknyttet en SFO.

Boligselskabet Nordkysten har i de seneste år været opmærksomme på, at udviklingen i Tibberupparken gik i den forkerte retning. Det er på den baggrund, at der er taget initiativ til såvel en omfattende fysisk renovering samt en boligsocial indsats. Samlet skal indsatserne bidrage til at løfte afdelingen, så den fremstår attraktiv og tryg.

Den boligsociale indsats skal lette byggesagen og forebygge konflikter mellem folkene på byggepladsen og de mere udsatte beboere. Den boligsociale indsats støtter op om beboernes ønsker til fælles aktiviteter, afdelingens sociale liv og beboerdemokratiet.

Der er rig mulighed for at engagere sig i afdelingen både hvad angår beboerdemokrati og sociale aktiviteter. Afdelingen tilbyder fælles havedyrkning, en aktivitetskælder med mulighed for at få hjælp til reparationer af cykler og en byttecentral. Der foregår fællesspisninger, gymnastik, yoga og hver tirsdag er der desuden en beboercafé.


FB-f-Logo  blue 29Følg Tibberupparken på Facebook